• Portfolio

  Een blik op onze projecten


  We vertalen jouw verhaal naar een online platform. Onze bedrijfsnaam zegt het: "Jij beslist" over de uitkomst van het project. Samen een basis leggen die toekomstperspectief biedt en mee kan groeien met jouw wensen en verwachtingen. Dat is de uiteindelijke doelstelling. Een project eindigt niet bij de oplevering. Samen evalueren we voortdurend jouw online visibiliteit en strategie om zo de juiste stappen te zetten.
  Sportcenter 't Broeksken

  Een gezellige sportclub waar iedereen welkom is. Sportcenter 't Broeksken in Hamme biedt een uitgebreide waaier aan activiteiten en dat al sinds 1989.

  Kinepraktijk Re-flex

  Gelegen in het centrum van Sint-Niklaas en gespecialiseerd in het behandelen van klachten ter hoogte van de wervelkolom, onderste- en bovenste lidmaten.

  Manoush

  Het gezelligste koffiehuis in Hamme en ver daarbuiten. En dat is niet alles, bij Manoush kan u ook terecht voor kleding en exclusieve accessoires en juwelen.

  't Kleermakertje

  Een overzichtelijke webshop met een ruime keuze aan betaalbare stoffen? Dat is 't Kleermakertje! Uitsluitend goede kwaliteit en eenvoudig online bestellen.

  Polijstwerken WMC

  Kwaliteit en klantenservice, dat zijn de troeven van Polijstwerken WMC. Een clean design dat aansluit bij de missie en strategie van dit jong bedrijf.

  Sapphire Dream Ragdolls

  Een kleine familiale cattery met een passie voor Ragdolls. Om die passie online te delen, ontwikkelde Udesite een multipager met split menu en een vrolijke look & feel.

  Coachplus

  Coachplus biedt sessies op maat die de ROI van leertrajecten verhoogt met 80%. Udesite ontwikkelde een informatieve multipager website met een zakelijke look & feel.