• Blog

  We delen onze online ervaringen en inzichten


  We houden je graag op de hoogte over wat we doen en hoe we evolueren. Content over het bedrijf, nieuwe online strategieën en de inzichten die we ontdekken uit bepaalde onderwerpen helpen ons in onze primaire doelstelling. Onze klanten ondersteunen in de groei van hun online verhaal. Innoveren en vooruitgaan zijn waarschijnlijk de belangrijkste te nemen maatregelen in een snel evoluerende digitale wereld.
  Informatie
  30 oktober 2019
  information, strategy

  Check, het is Checklist Day!

  23rd September, 2019

  Ben ik wel op de juiste manier bezig? Zie ik niets over het hoofd en heb ik alles wel volledig afgewerkt? Een goede checklist is het middel bij uitstek om jezelf te controleren en dat is de reden waarom we Checklist Day zo belangrijk vinden. Benieuwd naar onze meest favoriete checklist? We vertellen het je graag.

  Informatie
  23 september 2019
  information, strategy

  Een veilige digitale omgeving?

  23rd September, 2019

  Kunnen bezoekers hun contactgegevens achterlaten of zelfs online bestellen via je website? Dan is een SSL certificaat het enige juiste antwoord, maar wat is SSL nu juist? Secure Sockets Layer zorgt voor een beveiligde verbinding tussen een server (van een website) en de internetbrowser van een gebruiker.

  Bedrijf
  8 juli 2019
  digital, strategy

  Waarom Udesite opgericht werd

  8th July, 2019

  Een passie voor online en data crunching. Dat zijn de twee ingrediënten die de basis vormden voor Udesite. Onze missie? Bedrijven ondersteunen in hun online visibiliteit en strategieën. Samen met klanten zoeken we naar manieren om hun merk op de juiste manier in de kijker te zetten. Ontdek hier hoe we dat doen.

  Strategie
  1 juli 2019
  digital, strategy

  Hoe we helpen meer verkoop te genereren

  1st July, 2019

  E-commerce is in het huidige digitale landschap niet meer weg te denken. Een professioneel en mooi design is in principe het eenvoudige deel. Bezoekers naar je website leiden en hen uiteindelijk converteren naar klant, dat is de echte uitdaging.